error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Tiggelman Notariaat een goede partner. Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Tiggelman Notariaat uit Breda.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Tiggelman Notariaat of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Tiggelman Notariaat is een notaris kantoor uit Breda. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 20144278.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Tiggelman Notariaat
Branche
Notaris
KVK
20144278
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
11-09-2008
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen