error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Tiggelman Notariaat een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Tiggelman Notariaat uit Breda.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Tiggelman Notariaat of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Tiggelman Notariaat is een notaris gevestigd in Breda. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 20144278.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Tiggelman Notariaat
Branche
Notaris
KVK
20144278
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
11-09-2008
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen