error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is The Tuckahoe Continued Company B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de buurt. Op deze pagina staat alle informatie van The Tuckahoe Continued Company B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? The Tuckahoe Continued Company B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

The Tuckahoe Continued Company B.V. is een notaris uit Amsterdam. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30182016.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

The Tuckahoe Continued Company B.V.
  • Keizersgracht 125, 1015CJ Amsterdam
  • 030-6930160
Branche
Notaris
KVK
30182016
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
09-07-2002
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen