error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is The Ride B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over The Ride B.V. uit Veghel.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

The Ride B.V. is een notaris gevestigd in Veghel. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 16069569.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? The Ride B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

The Ride B.V.
  • Seringelaar 1, 5467ED, Veghel
  • 0413-377477
Branche
Notaris
KVK
16069569
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
08-03-1993
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen