error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is The Ride B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over The Ride B.V. uit Veghel.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? The Ride B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

The Ride B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Veghel. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 16069569.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

The Ride B.V.
  • Seringelaar 1, 5467ED Veghel
  • 0413-377477
Branche
Notaris
KVK
16069569
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
08-03-1993
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen