error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is The Only Useful Company B.V. een goede keuze.

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over The Only Useful Company B.V. uit Bilthoven.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

The Only Useful Company B.V. is een notaris kantoor uit Bilthoven. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30177206.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? The Only Useful Company B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

The Only Useful Company B.V.
  • Albert Cuyplaan 58, 3723GM Bilthoven
  • 030-6930160
Branche
Notaris
KVK
30177206
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-11-2001
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen