Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is The Only Useful Company B.V. een goede keuze.

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over The Only Useful Company B.V. uit Bilthoven.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? The Only Useful Company B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

The Only Useful Company B.V. is een notaris uit Bilthoven. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 30177206.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis