error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is The Notary B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Hier vind je alle informatie van The Notary B.V. uit Kaatsheuvel. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

The Notary B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Kaatsheuvel. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 18071073.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? The Notary B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

The Notary B.V.
  • Burg van Besouwlaan 2A, 5171JS, Kaatsheuvel
  • 0416-275888
  • a.v.grinsven@planet.nl
Branche
Notaris
KVK
18071073
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-06-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen