error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is The Deed Factory B.V. de passende notaris voor jou? Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je alle informatie van The Deed Factory B.V. uit Ede. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? The Deed Factory B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

The Deed Factory B.V. is een notaris uit Ede. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 57723613.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

The Deed Factory B.V.
Branche
Notaris
KVK
57723613
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
12-04-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen