error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Tertius Scriptus B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van Tertius Scriptus B.V. uit Boxtel. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Tertius Scriptus B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Tertius Scriptus B.V. is een notaris gevestigd in Boxtel. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17111197.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Tertius Scriptus B.V.
  • Korenmolen 5, 5554CK Boxtel
  • 040-2426202
Branche
Notaris
KVK
17111197
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-01-1999
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen