error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Tertius Scriptus B.V. een juiste keuze. Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina vind je alle informatie van Tertius Scriptus B.V. uit Boxtel. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Tertius Scriptus B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Boxtel. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17111197.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Tertius Scriptus B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Tertius Scriptus B.V.
  • Korenmolen 5, 5554CK, Boxtel
  • 040-2426202
Branche
Notaris
KVK
17111197
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-01-1999
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen