error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Ter Haar Consultancy een goede keuze. Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Ter Haar Consultancy uit Uithoorn. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over Ter Haar Consultancy

Ter Haar Consultancy is een notaris uit Uithoorn. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34358801.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Ter Haar Consultancy of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Ter Haar Consultancy
Branche
Notaris
KVK
34358801
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen