error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Ter Braak Willems Hellendoorn een goede keuze. Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina staat alle informatie van Ter Braak Willems Hellendoorn uit Nijverdal. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over Ter Braak Willems Hellendoorn

Ter Braak Willems Hellendoorn is een notaris kantoor uit Nijverdal. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 54042208.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Ter Braak Willems Hellendoorn of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Ter Braak Willems Hellendoorn
Branche
Notaris
KVK
54042208
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-11-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen