error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Ter Braak Willems Almelo een juiste partner. Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Ter Braak Willems Almelo uit Almelo.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Ter Braak Willems Almelo of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Ter Braak Willems Almelo is een notaris uit Almelo. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 08099434.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ter Braak Willems Almelo
Branche
Notaris
KVK
8099434
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2001
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen