error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Ten Berge Notarissen het juiste notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alles van Ten Berge Notarissen uit Nijmegen. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Ten Berge Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Ten Berge Notarissen is een notaris gevestigd in Nijmegen. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 09210600.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Ten Berge Notarissen
Branche
Notaris
KVK
09210600
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-10-2005
Medewerkers
13

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen