error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is TeekensKarstens Notarissen B.V. een goede keuze. Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van TeekensKarstens Notarissen B.V. uit Leiden. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? TeekensKarstens Notarissen B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

TeekensKarstens Notarissen B.V. is een notaris gevestigd in Leiden. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27316711.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

TeekensKarstens Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
27316711
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-05-1982
Medewerkers
40

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen