error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is TeekensKarstens Notarissen B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier staat alles van TeekensKarstens Notarissen B.V. uit Leiden. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over TeekensKarstens Notarissen B.V.

TeekensKarstens Notarissen B.V. is een notaris kantoor uit Leiden. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27316711.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? TeekensKarstens Notarissen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

TeekensKarstens Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
27316711
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-05-1982
Medewerkers
40

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen