error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is TED Hicks Praktijk B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over TED Hicks Praktijk B.V. uit Amstelveen.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

TED Hicks Praktijk B.V. is een notaris uit Amstelveen. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 65702425.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? TED Hicks Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

TED Hicks Praktijk B.V.
  • Straat van Sicilië 15, 1183GK, Amstelveen
  • 020-5407008
Branche
Notaris
KVK
65702425
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen