Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is TCB Beheer B.V. een juiste partner.

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over TCB Beheer B.V. uit Hengelo.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? TCB Beheer B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

TCB Beheer B.V. is een notaris uit Hengelo. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 08187221.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.