Is TCB Beheer B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over TCB Beheer B.V. uit Hengelo.

Een notaris is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

TCB Beheer B.V. is een notaris gevestigd in Hengelo. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 08187221.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? TCB Beheer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.