error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Tarde Venientibus Ossa BV het perfecte notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Tarde Venientibus Ossa BV uit Venlo.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Tarde Venientibus Ossa BV of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Tarde Venientibus Ossa BV is een notaris kantoor uit Venlo. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 12066071.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Tarde Venientibus Ossa BV
  • Doesborgweg 9, 5916SG, Venlo
  • info@paantjens.com
Branche
Notaris
KVK
12066071
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-03-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen