error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Tammenga Brunssum B.V. een juiste keuze.

Ontvang een transparante offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Tammenga Brunssum B.V. uit Sittard.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Tammenga Brunssum B.V. is een notaris uit Sittard. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64726371.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Tammenga Brunssum B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Tammenga Brunssum B.V.
  • Johan Maesdreef 2, 6132TR Sittard
  • 045 5251284
Branche
Notaris
KVK
64726371
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
07-12-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen