Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Tammenga Brunssum B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van Tammenga Brunssum B.V. uit Sittard. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Tammenga Brunssum B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Tammenga Brunssum B.V. is een notaris kantoor uit Sittard. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64726371.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis