error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Tammenga Brunssum B.V. een goede partner. Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je regio. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Tammenga Brunssum B.V. uit Sittard.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Tammenga Brunssum B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Tammenga Brunssum B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Sittard. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64726371.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Tammenga Brunssum B.V.
  • Johan Maesdreef 2, 6132TR, Sittard
  • 045 5251284
Branche
Notaris
KVK
64726371
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
07-12-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen