Is Tabularius Terneuzen B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina vind je alles van Tabularius Terneuzen B.V. uit Terneuzen. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Tabularius Terneuzen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Tabularius Terneuzen B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Terneuzen. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 21019399.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.