Is Tabellio B.V. de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Tabellio B.V. uit Rotterdam.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over Tabellio B.V.

Tabellio B.V. is een notaris uit Rotterdam. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24376080.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Tabellio B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.