Is t Winkeltje Beheer B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over t Winkeltje Beheer B.V. uit Nijmegen.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

t Winkeltje Beheer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Nijmegen. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09161291.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? t Winkeltje Beheer B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.