Op zoek naar een goede notaris? Misschien is t Mesenbosch B.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over t Mesenbosch B.V. uit Amstelveen.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? t Mesenbosch B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

t Mesenbosch B.V. is een notaris kantoor uit Amstelveen. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 35029079.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis