error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is t Hofgoed B.V. de juiste notaris voor jou? Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over t Hofgoed B.V. uit Gemert.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? t Hofgoed B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

t Hofgoed B.V. is een notaris uit Gemert. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17202424.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

t Hofgoed B.V.
  • Ruijschenberghstraat 12, 5421KS, Gemert
  • 0492-362121
Branche
Notaris
KVK
17202424
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
09-02-2007
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen