error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is t Hofgoed B.V. een juiste partner.

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over t Hofgoed B.V. uit Gemert.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? t Hofgoed B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

t Hofgoed B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Gemert. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17202424.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

t Hofgoed B.V.
  • Ruijschenberghstraat 12, 5421KS Gemert
  • 0492-362121
Branche
Notaris
KVK
17202424
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
09-02-2007
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen