Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Symij Legal B.V. een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je alles van Symij Legal B.V. uit Zeist. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Symij Legal B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Symij Legal B.V. is een notaris gevestigd in Zeist. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 30234606.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte