Is Symij Legal B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Hier staat alle informatie van Symij Legal B.V. uit Zeist. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Symij Legal B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Symij Legal B.V. is een notaris kantoor uit Zeist. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30234606.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.