Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Suydervaert Brunssum B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Suydervaert Brunssum B.V. uit Brunssum.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Suydervaert Brunssum B.V. is een notaris uit Brunssum. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14094564.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Suydervaert Brunssum B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.