error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Suwijn Notarissen Enschede B.V. het passende notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Suwijn Notarissen Enschede B.V. uit Enschede.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Suwijn Notarissen Enschede B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Suwijn Notarissen Enschede B.V. is een notaris uit Enschede. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 08099435.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Suwijn Notarissen Enschede B.V.
  • M Harpertsz Trompln 20, 7511JK, Enschede
  • 053 - 4315031
  • www.suwijn.nl
Branche
Notaris
KVK
8099435
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2001
Medewerkers
27

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen