error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Suvretta Consultancy B.V. een goede partner.

Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Suvretta Consultancy B.V. uit Maarssen.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Suvretta Consultancy B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Suvretta Consultancy B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Maarssen. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30128115.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Suvretta Consultancy B.V.
  • Binnenweg 58, 3603AG Maarssen
  • www.ressel.nl
  • info@notariaatdevecht.nl
Branche
Notaris
KVK
30128115
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1994
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen