Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Suvretta Consultancy B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van Suvretta Consultancy B.V. uit Maarssen. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Suvretta Consultancy B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Suvretta Consultancy B.V. is een notaris kantoor uit Maarssen. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30128115.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte