Is Sulzer Notariaat B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Sulzer Notariaat B.V. uit Breda.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Sulzer Notariaat B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Sulzer Notariaat B.V. is een notaris kantoor uit Breda. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 20080798.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.