Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Stouthart & Hilber notarissen een goede partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alles van Stouthart & Hilber notarissen uit Schagen. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Stouthart & Hilber notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Stouthart & Hilber notarissen is een notaris kantoor uit Schagen. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 37132088.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis