Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Stouthart & Hilber Notarissen een juiste keuze.

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina staat een overzicht van Stouthart & Hilber Notarissen uit Schagen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Stouthart & Hilber Notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Stouthart & Hilber Notarissen is een notaris kantoor uit Schagen. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 59820144.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.