Is Stille mts. Not. Vastg.prakt. Guerand de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier staat alle informatie van Stille mts. Not. Vastg.prakt. Guerand uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Stille mts. Not. Vastg.prakt. Guerand of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Stille mts. Not. Vastg.prakt. Guerand is een notaris uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 57707448.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis