Is Stichting Bewindvoering en Administratie BolscherBrug het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat een overzicht van Stichting Bewindvoering en Administratie BolscherBrug uit Amersfoort. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Stichting Bewindvoering en Administratie BolscherBrug of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Stichting Bewindvoering en Administratie BolscherBrug is een notaris gevestigd in Amersfoort. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 32086422.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen