error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Stichting Bewind Haaijer.Dohle Meppel het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Stichting Bewind Haaijer.Dohle Meppel uit Meppel.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Stichting Bewind Haaijer.Dohle Meppel is een notaris uit Meppel. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 4060416.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Stichting Bewind Haaijer.Dohle Meppel of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Stichting Bewind Haaijer.Dohle Meppel
  • Brouwersstraat 8, 7941BP Meppel
  • 0522-252850
  • meppel@hdnotarissen.nl
Branche
Notaris
KVK
4060416
Bedrijfsvorm
Stichting
Oprichtingsdatum
05-01-2000
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen