error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Stichting Bewind Haaijer.Dohle Meppel een goede partner. Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Stichting Bewind Haaijer.Dohle Meppel uit Meppel.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Stichting Bewind Haaijer.Dohle Meppel of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Stichting Bewind Haaijer.Dohle Meppel is een notaris kantoor gevestigd in Meppel. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 04060416.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de priv├ęsfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Stichting Bewind Haaijer.Dohle Meppel
  • Brouwersstraat 8, 7941BP, Meppel
  • 0522-252850
  • meppel@hdnotarissen.nl
Branche
Notaris
KVK
4060416
Bedrijfsvorm
Stichting
Oprichtingsdatum
05-01-2000
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen