error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Stevens Idema Notariaat de passende notaris voor jou?

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina staat alle informatie van Stevens Idema Notariaat uit Groningen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Stevens Idema Notariaat of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over Stevens Idema Notariaat

Stevens Idema Notariaat is een notaris kantoor gevestigd in Groningen. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1138081.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Stevens Idema Notariaat
Branche
Notaris
KVK
1138081
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-08-2006
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen