error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Sterel c.s. Uithoorn BV een goede partner. Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier staat alles van Sterel c.s. Uithoorn BV uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Sterel c.s. Uithoorn BV is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 70537763.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Sterel c.s. Uithoorn BV of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Sterel c.s. Uithoorn BV
  • Paasheuvelweg 26, 1105BJ, Amsterdam
  • 020-5646100
Branche
Notaris
KVK
70537763
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2018
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen