Is Sterel c.s. Uithoorn BV de ideale notaris voor jou?

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Sterel c.s. Uithoorn BV uit Amsterdam.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over Sterel c.s. Uithoorn BV

Sterel c.s. Uithoorn BV is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 70537763.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Sterel c.s. Uithoorn BV of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.