Is Sterel C.S. B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de buurt. Op deze pagina staat een overzicht van Sterel C.S. B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Sterel C.S. B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over Sterel C.S. B.V.

Sterel C.S. B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34204566.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte