Is Sterel C.S. B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Sterel C.S. B.V. uit Amsterdam.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Sterel C.S. B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34204566.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Sterel C.S. B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.