Is Sterel C.S. Abcoude B.V. de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina staat een overzicht van Sterel C.S. Abcoude B.V. uit Abcoude. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Sterel C.S. Abcoude B.V. is een notaris kantoor uit Abcoude. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34264669.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Sterel C.S. Abcoude B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.