error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Steenvis B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Hier staat alle informatie van Steenvis B.V. uit Rijswijk. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Steenvis B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Steenvis B.V.

Steenvis B.V. is een notaris kantoor uit Rijswijk. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27302795.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Steenvis B.V.
  • Julianastraat 11, 2282RK Rijswijk
  • 070-4138493
Branche
Notaris
KVK
27302795
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-06-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen