Is Steenvis B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Steenvis B.V. uit Rijswijk.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over Steenvis B.V.

Steenvis B.V. is een notaris kantoor uit Rijswijk. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27302795.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Steenvis B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.