error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Steenhuis Netwerk Notarissen B.V. een juiste partner.

Ontvang een transparante offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Steenhuis Netwerk Notarissen B.V. uit Urk.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Steenhuis Netwerk Notarissen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Steenhuis Netwerk Notarissen B.V. is een notaris kantoor uit Urk. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 52884228.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Steenhuis Netwerk Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
52884228
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-05-2003
Medewerkers
16

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen