Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Steenhuis Netwerk Notarissen B.V. een juiste partner.

Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Steenhuis Netwerk Notarissen B.V. uit Urk.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Steenhuis Netwerk Notarissen B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Urk. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 52884228.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Steenhuis Netwerk Notarissen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.