Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Status Estate Planning een goede partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alle informatie van Status Estate Planning uit Soest. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Status Estate Planning of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Status Estate Planning is een notaris kantoor uit Soest. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 53227778.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.