error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Status Estate Planning de juiste notaris voor jou?

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina vind je alle informatie van Status Estate Planning uit Soest. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Status Estate Planning is een notaris gevestigd in Soest. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 53227778.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Status Estate Planning of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Status Estate Planning
  • Burg Grothestraat 65, 3761CL Soest
  • 035 6025636
Branche
Notaris
KVK
53227778
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen