error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Starion B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Starion B.V. uit Neede.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Starion B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Starion B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Neede. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 08073827.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Starion B.V.
Branche
Notaris
KVK
8073827
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-03-1994
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen