error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Starion B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Hier vind je een overzicht van Starion B.V. uit Neede. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Starion B.V.

Starion B.V. is een notaris uit Neede. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8073827.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Starion B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Starion B.V.
Branche
Notaris
KVK
8073827
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-03-1994
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen