Is Stamer Beheer B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina staat alle informatie van Stamer Beheer B.V. uit Bennekom. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over Stamer Beheer B.V.

Stamer Beheer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Bennekom. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 59607777.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Stamer Beheer B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.