error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Stamer Beheer B.V. een goede partner. Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Stamer Beheer B.V. uit Bennekom.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Stamer Beheer B.V. is een notaris uit Bennekom. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 59607777.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Stamer Beheer B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Stamer Beheer B.V.
  • Edeseweg 40, 6721JX, Bennekom
  • 0318-416058
Branche
Notaris
KVK
59607777
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
03-01-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen