error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Spit Praktijk B.V. een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier vind je alles van Spit Praktijk B.V. uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Spit Praktijk B.V. is een notaris uit 's-Gravenhage. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27332082.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Spit Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Spit Praktijk B.V.
  • Bezuidenhoutseweg 57, 2594AC 's-Gravenhage
  • 070-5153000
Branche
Notaris
KVK
27332082
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
24-12-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen