error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Spit Praktijk B.V. de juiste notaris voor jou? Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Spit Praktijk B.V. uit 's-Gravenhage.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Spit Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Spit Praktijk B.V.

Spit Praktijk B.V. is een notaris uit 's-Gravenhage. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27332082.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Spit Praktijk B.V.
  • Bezuidenhoutseweg 57, 2594AC, 's-Gravenhage
  • 070-5153000
Branche
Notaris
KVK
27332082
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
24-12-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen