error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is SpijkerSchrift B.V. een goede keuze. Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over SpijkerSchrift B.V. uit Hardenberg.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? SpijkerSchrift B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

SpijkerSchrift B.V. is een notaris kantoor uit Hardenberg. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 08212192.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

SpijkerSchrift B.V.
  • Scholtensdijk 20, 7771CV, Hardenberg
Branche
Notaris
KVK
08212192
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-11-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen