Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Spek & Van den Beld Notariaat een goede keuze.

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de regio. Hier staat alles van Spek & Van den Beld Notariaat uit Leusden. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Spek & Van den Beld Notariaat of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Spek & Van den Beld Notariaat is een notaris kantoor uit Leusden. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 62424459.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis