Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Sparrenburg Beheer B.V. een juiste partner.

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Sparrenburg Beheer B.V. uit Bolsward.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Sparrenburg Beheer B.V. is een notaris uit Bolsward. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1148908.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Sparrenburg Beheer B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.