error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Sparrenburg Beheer B.V. het juiste notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Sparrenburg Beheer B.V. uit Bolsward.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Sparrenburg Beheer B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Sparrenburg Beheer B.V. is een notaris kantoor uit Bolsward. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 01148908.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Sparrenburg Beheer B.V.
  • Sparrenburg 7, 8702AH, Bolsward
  • 0515-439922
Branche
Notaris
KVK
1148908
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen