error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Sparrenburg Beheer B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Sparrenburg Beheer B.V. uit Bolsward.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Sparrenburg Beheer B.V. is een notaris kantoor uit Bolsward. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 1148908.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Sparrenburg Beheer B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Sparrenburg Beheer B.V.
  • Sparrenburg 7, 8702AH Bolsward
  • 0515-439922
Branche
Notaris
KVK
1148908
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen