Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Southmere B.V. een goede keuze.

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je alles van Southmere B.V. uit Eindhoven. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Southmere B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Southmere B.V. is een notaris kantoor uit Eindhoven. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 64453391.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis