Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Sopher B.V. een goede partner.

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Hier vind je alle informatie van Sopher B.V. uit Borculo. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Sopher B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Sopher B.V. is een notaris uit Borculo. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8118526.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract