error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Sopher B.V. de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Sopher B.V. uit Borculo.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Sopher B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Sopher B.V. is een notaris kantoor uit Borculo. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 8118526.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Sopher B.V.
Branche
Notaris
KVK
8118526
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-09-2003
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen