Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Sophanne Beheer B.V. een juiste keuze.

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Sophanne Beheer B.V. uit Lunteren.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Sophanne Beheer B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Sophanne Beheer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Lunteren. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09103262.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.