error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Son Excellence B.V. de ideale notaris voor jou? Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Son Excellence B.V. uit Tilburg.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Son Excellence B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over Son Excellence B.V.

Son Excellence B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Tilburg. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 18064516.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Son Excellence B.V.
  • Ellen Pankhurststraat 1M, 5032MD, Tilburg
  • 013-5494949
  • p.blokland@kktnotarissen.nl
Branche
Notaris
KVK
18064516
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-04-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen