error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Son Excellence B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je een overzicht van Son Excellence B.V. uit Tilburg. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Son Excellence B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Son Excellence B.V. is een notaris uit Tilburg. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 18064516.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Son Excellence B.V.
  • Ellen Pankhurststraat 1M, 5032MD Tilburg
  • 013-5494949
  • p.blokland@kktnotarissen.nl
Branche
Notaris
KVK
18064516
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-04-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen