error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Solferino B.V. het passende notariskantoor voor jou? Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Hier vind je een overzicht van Solferino B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over Solferino B.V.

Solferino B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34161623.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Solferino B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Solferino B.V.
  • Jacob Obrechtstraat 66, 1071KP, Amsterdam
  • 020-6056000
Branche
Notaris
KVK
34161623
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-08-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen