error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Solferino B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je een overzicht van Solferino B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Solferino B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Solferino B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34161623.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Solferino B.V.
  • Jacob Obrechtstraat 66, 1071KP Amsterdam
  • 020-6056000
Branche
Notaris
KVK
34161623
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-08-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen