error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Snoetels B.V. een goede partner.

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de regio. Hier vind je alles van Snoetels B.V. uit Abcoude. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over Snoetels B.V.

Snoetels B.V. is een notaris kantoor uit Abcoude. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 67717276.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Snoetels B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Snoetels B.V.
  • Voordijk 5, 1391VV Abcoude
  • 010-2240532
Branche
Notaris
KVK
67717276
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
03-01-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen